CÉGISMERTETŐ

 Cég neve: AGM-MEGA Fejlesztő, Gyártó és Szolgáltató Kft.

 

A miénk egy kicsi, de nagyon aktív cég Magyarországon.

Hat alkalmazottunk van, és jelentős számú külső szakértők.

Szakembereink jól képzettek, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a roncsolásmentes anyagvizsgáló műszer fejlesztés, gyártás és a szerviz technikában.

 

A cég története:

 

1991.ben alapította az AGMI Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Rt. és néhány vezető beosztású dolgozója az Anyagvizsgáló Intézet Méréstechnikai Laboratóriumából.

Kezdetben a főprofilunk anyag- és gépvizsgálattal, valamint gépi technológiák automatizálásával kapcsolatos berendezések fejlesztése, gyártása és szervizelése volt.

Egy korábban kifejlesztett gyártmányunk egy izotópos szintjelző család volt, amely még ma is működik több magyarországi cégnél.

1993-ban atomerőművi vizsgáló robot manipulátort fejlesztettünk ki.

1996-tól tevékenységünkben előtérbe került a roncsolásmentes anyagvizsgálatokhoz –   elsősorban  mágneses  repedésvizsgálatokhoz  –    berendezések kifejlesztése, gyártása,  elsősorban egyedi igények kielégítésére.

Az általános igények kielégítésére a német KARL DEUTSCH cég által gyártott berendezéseket kínáltuk partnereinknek.

 

Az elmúlt évtizedekben  folyamatosan elláttuk az országban üzemelő KARL DEUTSCH GmbH és TIEDE gyártmányú roncsolásmentes anyagvizsgáló, főleg mágneses repedésvizsgáló berendezések szervizét, karbantartását, minősítését, valamint vizsgálószer és egyéb eszköz igényét.

  

Jelenlegi tevékenységünk:

 

Most is ez cégünk profilja, valamint a vizsgálóberendezésekkel és vizsgálószerekkel való kereskedés.

Partnereink számára nem csak a vizsgáló berendezéseket kínáljuk, hanem egy teljes szervizt, a berendezések megépítését, beüzemelését, karbantartását, ellenőrzését, műszaki felülvizsgálatát és minősítését.

Jelentős profilunk célberendezések fejlesztése, és építése.

 

Ajánlati palettánk szélesítése érdekében 2007-ben az IBG SWISS AG örvényáramos berendezéseket gyártó és forgalmazó cég magyarországi képviselete lettünk.

A cég termékeivel bővíthető a roncsolásmentes vizsgálati szolgáltató paletta, és az IBG berendezésekkel magas, minőségi követelmény szinten oldható meg a gyártók anyag-strukturális  és repedésvizsgálati problémái.

 

 

Fontos partnereink:

 

RÁBA FUTÓMŰ Kft, AEROPLEX Kft, SIEMENS Erőműtechnika Kft., GENERAL Motors Powertrain Magyarország Kft, BPW Hungaria Kft, FAG Magyarország Kft, Knorr Bremse Hungaria Kft, Dunai Vasmű Rt, BUNGE Rt. Martfű, HILTI Szerszám Kft., stb.